close

Hilvaria MO17 pakt het kampioenschap!

Zaterdag 20 april spelen we tegen Zigo en bij winst zijn wij kampioen dus er is enige spanning en druk...
We krijgen voor de wedstrijd de volgende opdracht: '80 minuten geconcentreerd spelen!'

We trappen om 13.30 af met veel supporters langs de lijn. We hebben de concentratie goed te pakken; we staan op de juiste posities, spelen aanvallend en creëren kansen. En dan na een strakke voorzet, scoren we de 1-0. Da's lekker! Zigo gaat voor de gelijkmaker en die wordt na slordig uitverdedigen gescoord. Oké, we staan weer op scherp en gaan op zoek naar de nieuwe voorsprong. En dat lukt! 2-1 en kort voor rust scoren we de 3-1.

Rust: Blijven voetballen zoals de 1e helft is de conclusie.

In de 2e helft maken we het af door de 4-1 en 5-1 te scoren en dan.... Barst het FEEST los!